PROCEDURA DE INSCRIERE SI DE DESFASURARE A CURSURILOR DE CALIFICARE SAU PREGATIRE CONTINUA IN DOMENIUL ASIGURARILOR

SC INDOCTA SRL este autorizata de catre ASF / ISF si înscrisa în Registrul furnizorilor de programe educationale în domeniul asigurărilor sub nr. F-042.

Procedura de INSCRIERE

Procedura de inscriere

Pas 1: Cererea de inscriere conform formularului din meniul Cerere de inscriere se completeaza in format electronic (exclus scris de mana). Se printeaza, semneaza si stampileaza (dupa caz);

Pas 2: Cererea de inscriere completata conform Pas 1, impreuna cu documentele solicitate in cadrul acesteia, se scaneaza si se transmit pe e-mail la adresa secretariat@indocta.ro.

* Transmiterea cererii de inscriere incorect completata si/sau cu documentatia incompleta genereaza automat neprocesarea acesteia.

Pas 3: Se acceseaza meniul Creare CONT NOU+PROFORMA din meniul vertical stanga. Se vor completa datele beneficiarului, nume de utilizator și parola pentru accesarea platformei www.indocta.ro, adresa de facturare. Pe contractul de persoana juridica pot fi adaugati mai multi cursanti ale caror cereri de inscriere au fost completate anterior conform Pas 1 si 2. Contractul pe persoana juridica poate fi salvat si in etape intermediare pana se completeaza toata lista de cursanti, contractul putand fi accesat ulterior in baza de nume si parola care se genereaza la o salvare intermediara. Odata cu finalizare contractului, se vor genera factura proforma si contractul in format PDF. Va rugam sa le salvati. Acestea vor fi trimise automat si pe adresa de e-mail completata la datele beneficiarului. Achitarea facturii proforme este considerata acceptarea de catre cursant a termenilor si conditiilor contractuale;

Pas 4: In termen de maxim doua zile lucratoare din momentul incasarii facturii proforme si trimiterea dovezii platii pe secretariat@indocta.ro, fiecare cursant va primi pe adresa de e-mail indicata in cererea de inscriere:

  1. suportul de curs in format Word sau PDF;
  2. factura in format electronic;

Procedura de DESFASURARE

Pas 1: După prima autentificare pe platforma, fiecare cursant trebuie sa parcurga numărul minim de ore obligatorii conform programei analitice aferente fiecarui program educational (20 de ore pentru pregatire continua respectiv 50 de ore pentru calificare profesionala) si sa sustina simularile de testari ISF existente pe platforma e-learning.

Pas 2: După parcurgerea cursului on-line cursantul va descarca si completa Declaratie pe proprie raspundere cum ca s-au realizat numărul de ore de studiu individual, conform programei analitice a cursului urmat (numarul minim de ore mentionat la Pas 1). Declaratia va fi semnata si trimisa in format de document PDF sau ca imagine JPG catre secretariat@indocta.ro.

Pas 3: Dupa finalizarea cursului pe platforma INDOCTA si transmiterea declaratiei, cursantul are urmatoarele obligatii:

  1. va completa si semna formularul de inscriere pentru examenul sustinut de catre Institutul de Studii Financiare (descarca cererea de inscriere pentru examinare / re-examinare). ATENTIE!!, documentele trebuie transmise catre secretariat@indocta.ro cu minim 10 zile lucratoare inaintea examinarii ISF.
    Verifica locatiile de examinare si date de examinare pe site-ul ISF – Evaluari in functie de tipul cursului.
    * Pentru grupurile de minim 25 de persoane, la solicitarea INDOCTA, se pot stabili sesiuni de examinare si in alte zone decat cele mentionate in programul Evaluari ISF;
  2. va face plata catre Institutul de Studii Financiare (ISF);
  3. va trimite pe e-mail secretariat@indocta.ro formularul de inscriere de la punctul 1) si o copie dupa dovada platii catre ISF.

Pas 4: Documentele necesare inscrierii ISF vor fi transmise in format electronic la secretariat@indocta.ro.

Pas 5: Confirmarea inscrierii la examenul ISF poate fi verificata pe site-ul http://www.isfin.ro/. In cazul nepromovarii examenului ISF, repetarea acestuia este posibila de cel mult 2 ori, într-o perioadă de maximum 6 luni de la data comunicării rezultatelor, fara a se depasi insa termenele limita de conformare prevazute de Ordinul CSA nr.9/2012, cu modificarile si completarile ulterioare. Repetarea examenului se va face in urma platii unei taxe de reexaminare in valoare de 300 lei.

Pas 6: Dupa promovarea examinarii ISF, cursantul va primi prin curier cu plata la destinatie diploma de absolvent, la adresa mentionata de acesta in cadrul cererii de inscriere. Taxa de curier porneste de la 12 RON, dar difera in functie de zona. Pentru un calcul mai exact al taxei va rugam accesati calculatorul urgent-curier.