PROCEDURA DE INSCRIERE SI DE DESFASURARE A CURSURILOR DE CALIFICARE SAU PREGATIRE CONTINUA IN DOMENIUL ASIGURARILOR

SC INDOCTA SRL este autorizata de catre ASF / ISF si înscrisa în Registrul furnizorilor de programe educationale în domeniul asigurărilor sub nr. F-042.

Procedura de INSCRIERE

Procedura de inscriere

Pas 1: Cererea de inscriere conform formularului din meniul Cerere de inscriere se completeaza in format electronic (exclus scris de mana). Se printeaza, semneaza si stampileaza (dupa caz);

Pas 2: Cererea de inscriere completata conform Pas 1, impreuna cu documentele solicitate in cadrul acesteia, se scaneaza si se transmit pe e-mail la adresa secretariat@indocta.ro.
* Transmiterea cererii de inscriere incorect completata si/sau cu documentatia incompleta genereaza automat neprocesarea acesteia.

Pas 3: Documente necesare: copie dupa actul de identitate, copie dupa diploma de BAC, cerere de inscriere de la pasul 1 (trimise la secretariat@indocta.ro).
Se acceseaza meniul Creare CONT NOU+PROFORMA din meniul vertical stanga. Se vor completa datele beneficiarului, nume de utilizator și parola pentru accesarea platformei www.indocta.ro, adresa de facturare. Pe contractul de persoana juridica pot fi adaugati mai multi cursanti ale caror cereri de inscriere au fost completate anterior conform Pas 1 si 2. Contractul pe persoana juridica poate fi salvat si in etape intermediare pana se completeaza toata lista de cursanti, contractul putand fi accesat ulterior in baza de nume si parola care se genereaza la o salvare intermediara. Odata cu finalizare contractului, se vor genera factura proforma si contractul in format PDF. Va rugam sa le salvati. Acestea vor fi trimise automat si pe adresa de e-mail completata la datele beneficiarului. Achitarea facturii proforme este considerata acceptarea de catre cursant a termenilor si conditiilor contractuale;

Pas 4: In termen de maxim doua zile lucratoare din momentul incasarii facturii proforme si trimiterea dovezii platii pe secretariat@indocta.ro, fiecare cursant va primi pe adresa de e-mail indicata in cererea de inscriere:

 1. Datele de acces;
 2. Factura si contractul in format electronic;

Pas 6: Inregistrare cont personal pe platforma ISF - platforma.isfin.ro.

Pas 7: Selectare examen din CATALOG EXAMINARI.

Pas 8: Incarcat dosar documente examinare ISF (dosarul trebuie sa cuprinda: pentru Pregatirea Profesionala Initiala - Cerere examinare, CI, Diploma, Certificat casatorie, Adeverinta parcurgere curs Indocta, Factura Proforma si OP-ul/pentru Pregatirea Profesionala Continua – Cerere examinare, CI, Factura Proforma si OP-ul).

Pas 9: Examinarea ISF (la sala sau online, in functie de examenul selectat).

Procedura de DESFASURARE

1. După prima autentificare pe platforma Indocta e-learning, fiecare cursant trebuie sa parcurga numărul minim de ore obligatorii conform programei analitice aferente fiecarui program educational astfel:

 1. 30 ore teorie plus 15 ore practica insemnand rezolvarea studiilor de caz pentru pregatire profesionala initiala
 2. 15 ore de teorie pentru pregatirea profesionala continua

2. După parcurgerea cursului on-line cursantul va descarca si completa Declaratie pe proprie raspundere cum ca s-au realizat numărul de ore de studiu individual, conform programei analitice a cursului urmat (numarul minim de ore mentionat la Pas 1). Declaratia va fi semnata si trimisa in format de document PDF sau ca imagine JPG catre secretariat@indocta.ro.

3. Dupa ce ati efectuat minimul de ore pe platforma, se trece la urmatoarea etapa, respectiv intocmirea dosarului catre ISF. Pentru inscrierea la examenul ISF:
Incepand cu 1 august ISF a introdus examinarea prin noua platforma platforma.isfin.ro. In aceasta situatie:

 1. fiecare cursant care doreste sa se inscrie la examanul ISF, trebuie sa isi creeze un cont personal pe platfroma ISF, selectand INDOCTA la furnizorul de programe;
 2. sa isi activeze acest cont din linkul pe care il va primi pe email;
 3. sa gasesca pe platforma online si sa selecteze examenul in locatia si data pe care le doreste;
 4. sa achite proforma primita pe email;
 5. si apoi sa trimita catre noi toate documentele necesare examinarii : CI, Diploma, Certificat casatorie (unde este cazul), Cerere inscriere examen, Proforma de la ISF si Op-ul cu care s-a achitat acesta taxa;
 6. doar dupa parcurgerea acestor pasi, INDOCTA (daca a fost selectata la furnizori) poate sa incarce documentele in platforma ISF si sa pregateasca astfel dosarul pentru examinare;
 7. ATENTIE: Mentionam ca trebuie sa existe un minim de 14 zile intre inscriere si examinare si un termen de 10 zile intre data depunerii dosarului si examinarea propriu-zisa.

4. Documentele necesare insrierii se pot trimite in forma PDF catre secretariat@indocta.ro sau pot fi incarcate in contul de examinare de pe platforma ISF.

5. Confirmarea inscrierii la examenul ISF se poate verifica in contul personal de pe platforma.isfin.ro.

6. Dupa promovarea examinarii ISF, cursantul va primi Certificatul si Suplimentul Certificatului in contul personal de pe platforma.isfin.ro. Daca se doreste primirea acestor documente in format fizic, trebuie facuta o solicitare catre ISF si achitata taxa de 119 lei.